Het boek

EN DAN WORDT ALLES ANDERS...

Het geweldige Bevrijdingsfestival 2008 eindigt in een drama. Albrecht en zijn vrouw Carola fietsen met hun jonge gezin van het festival naar huis. Een dronken jongen rijdt Carola aan en zij wordt buiten bewustzijn met de traumahelikopter afgevoerd. Carola houdt hieraan hersenletsel (NAH) over. Albrecht probeert alle ballen hoog te houden maar valt uiteindelijk uit met burn-out en PTSS.

In dit boek beschrijft Albrecht wat zijn gezin is overkomen, maar ook over met wie ze vervolgens allemaal in aanraking komen. Langzaam maar zeker neemt zijn veerkracht af.

Met dit boek wil Albrecht erkenning, herkenning en richting aan personen (die leven met iemand) met NAH geven. Hopelijk dat dit een duwtje in de rug is bij de verwerking. En het boek geeft ook inzicht aan onder andere werkgevers, hulpverleners en medici over wat er speelt bij mensen met NAH en hun gezinnen.

Boek | 212 pagina’s | ISBN 9789090342153

€19,95 | de verzendkosten neem ik voor mijn rekening (binnen NL en via deze site).

Het boek bestellen?

Vul het onderstaande formulier in om het boek te bestellen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een mail van ons met daarin een betalingsverzoek. Vervolgens maak je het bedrag over en zullen wij het boek direct na ontvangst aan je verzenden via een brievenbuspakket. Het boek valt een paar dagen later op je deurmat.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Reviews

Door onze lezers geschreven

5/5

       5 sterren | 63 beoordelingen

'en dan wordt alles anders'

Rated 4 out of 5

Hallo Albrecht, bedankt voor het delen van je verhaal. Je boek heb ik in een adem uitgelezen, prachtig, indrukwekkend, soms zo bekend en kwetsbaar. Wat mag je trots op jezelf zijn om dit te delen en er te zijn voor iedereen die zo belangrijk voor je is. En nu? Nu Albrecht, zoektocht naar waar jij jezelf kan en mag zijn en vanuit die kracht er wel of niet voor die ander zijn. Super inspirerend.

Marleen Korstanje

Bedankt !

Rated 5 out of 5

Beste Albrecht, bedankt voor het mooie boek !! Helaas is het boek ook voor mijn gezin herkenbaar. Jouw boek zet me aan het denken en alhoewel iedere situatie weer anders is ben ik er van overtuigd dat je met dit boek niet alleen je eigen gezin helpt maar ook anderen.

Marco Verberk

Chapeau

Rated 5 out of 5

Ik ben onder de indruk van jouw boek! Ik heb het dit weekend in 1 keer uitgelezen. Aangrijpend en soms vol ongeloof. Ik ben van mening dat je er erg goed aan hebt gedaan om jouw ervaringen en belevingen op papier te zetten en in boekvorm uit te geven. Hier zullen veel mensen baat bij hebben. Op de 1e plaats mensen die zelf in de directe omgeving met NAH te maken hebben/krijgen, maar zeker ook de hulpverlening. Hier valt nog het eea te leren. Chapeau.

- Elisa

Een rollercoaster van emoties

Rated 5 out of 5

Wat een ervaring alleen al om dit boek en jouw verhaal te lezen. Ik ging door een rollercoaster van emoties, laat staan hoe het moet zijn om mee te maken allemaal. Wat heb je dit mooi verwoord, voor mij zo dat ik je verhaal als een film aan mijn voorbij zag trekken. En hoe voelbaar de stress van alles wat er op je afkomt! Ik geloof zeker dat het dit boek veel mensen aan het denken kan zetten en een steun in de rug is, kan zijn.

- Marion

Geweldig Albrecht!

Rated 5 out of 5

Geweldig Albrecht! Mijn vrouw heeft het boek als eerste gelezen en gaf met tranen in haar ogen aan dat eigenlijk alles zo herkenbaar is. Onze dank is heel groot.

- Gijs

Geen titel

Rated 5 out of 5

Mooi beschreven en ik begrijp je heel goed. NAH is eigenlijk niet te bevatten en niet te beschrijven.

- Berber