Boek bestellen

En dan wordt alles anders

Boek | 212 pagina’s | ISBN 9789090342153

             €19,95 | de verzendkosten neem ik voor mijn rekening.                      (binnen NL en via deze site)

Het boek bestellen?

Volg de volgende eenvoudige stappen en het boek komt snel naar je toe:

  • Stap 1: Stuur een mail naar NAHinhetgezin@gmail.com en vermeldt hierin je naam en het adres waar het boek naar verstuurd moet worden;
  • Stap 2: Je ontvangt een mail met een betalingsverzoek;
  • Stap 3: Maak vervolgens het bedrag over;
  • Stap 4: Wij zullen het boek gelijk na ontvangst aan je verzenden via een brievenbuspakket. Boek valt een paar dagen later op je deurmat;

En dan wordt alles anders...

Het geweldige Bevrijdingsfestival 2008 eindigt in een drama. Albrecht en zijn vrouw Carola fietsen met hun jonge gezin van het festival naar huis. Een dronken jongen rijdt Carola aan en zij wordt buiten bewustzijn met de traumahelikopter afgevoerd. Carola houdt hieraan hersenletsel (NAH) over. Albrecht probeert alle ballen hoog te houden maar valt uiteindelijk uit met burn-out en PTSS.

In dit boek beschrijft Albrecht wat zijn gezin is overkomen, maar ook over met wie ze vervolgens allemaal in aanraking komen. Langzaam maar zeker neemt zijn veerkracht af.

Met dit boek wil Albrecht erkenning, herkenning en richting aan personen (die leven met iemand) met NAH geven. Hopelijk dat dit een duwtje in de rug is bij de verwerking. En het boek geeft ook inzicht aan onder andere werkgevers, hulpverleners en medici over wat er speelt bij mensen met NAH en hun gezinnen.

Reviews

Door onze lezers geschreven

5/5

       5 sterren | 63 beoordelingen

Bedankt !

Rated 5 out of 5

Beste Albrecht, bedankt voor het mooie boek !! Helaas is het boek ook voor mijn gezin herkenbaar. Jouw boek zet me aan het denken en alhoewel iedere situatie weer anders is ben ik er van overtuigd dat je met dit boek niet alleen je eigen gezin helpt maar ook anderen.

Marco Verberk

Chapeau

Rated 5 out of 5

Ik ben onder de indruk van jouw boek! Ik heb het dit weekend in 1 keer uitgelezen. Aangrijpend en soms vol ongeloof. Ik ben van mening dat je er erg goed aan hebt gedaan om jouw ervaringen en belevingen op papier te zetten en in boekvorm uit te geven. Hier zullen veel mensen baat bij hebben. Op de 1e plaats mensen die zelf in de directe omgeving met NAH te maken hebben/krijgen, maar zeker ook de hulpverlening. Hier valt nog het eea te leren. Chapeau.

- Elisa

Een rollercoaster van emoties

Rated 5 out of 5

Wat een ervaring alleen al om dit boek en jouw verhaal te lezen. Ik ging door een rollercoaster van emoties, laat staan hoe het moet zijn om mee te maken allemaal. Wat heb je dit mooi verwoord, voor mij zo dat ik je verhaal als een film aan mijn voorbij zag trekken. En hoe voelbaar de stress van alles wat er op je afkomt! Ik geloof zeker dat het dit boek veel mensen aan het denken kan zetten en een steun in de rug is, kan zijn.

- Marion

Geweldig Albrecht!

Rated 5 out of 5

Geweldig Albrecht! Mijn vrouw heeft het boek als eerste gelezen en gaf met tranen in haar ogen aan dat eigenlijk alles zo herkenbaar is. Onze dank is heel groot.

- Gijs

Geen titel

Rated 5 out of 5

Mooi beschreven en ik begrijp je heel goed. NAH is eigenlijk niet te bevatten en niet te beschrijven.

- Berber

Onder de indruk

Rated 5 out of 5

Ik heb het boek gelezen en ben erg onder de indruk. Ik weet zeker dat dit een enorme steun zal zijn voor anderen met NAH en hun familieleden. Ik had nog nooit van NAH gehoord, laat staan de gevolgen hiervan.

- Ron