hET GEZIN

Verhalen vanuit het gezin

EN DAN WORDT ALLES ANDERS...

Een eenvoudige zin, maar voor ons als gezin is het er wel één met heel veel inhoud.

Het geweldige bevrijdingsfestival eindigt in een drama. Een dronken automobilist rijdt ons met de bestelauto van zijn werkgever op de fiets van achter aan. Carola wordt gelanceerd en ons mist hij op een haar na.

Ze wordt buiten bewustzijn afgevoerd en het ziet er slecht uit. Als het herstel plotseling toch de goede kant op gaat en ze eindelijk uit het ziekenhuis thuis komt, dan begint het voor ons pas.

Uiteindelijk wordt bij Carola NAH vastgesteld, maar ook de andere gezinsleden hebben last van de gevolgen van NAH. Ik heb in mijn boek mijn verhaal verteld. Hoe de anderen van het gezin zijn omgegaan met het ongeval en de gevolgen van NAH, vertellen ze zelf.

Aäron Bouwman

Ik ben Aäron, 23 jaar en het oudste kind van Albrecht en Carola. Ik woon nu ongeveer 4 jaar in Amsterdam voor mijn studie/werk. Ik studeer daar aan het Conservatorium en speel met verschillende artiesten. Iets waar ik erg dankbaar voor ben, van m’n passie mijn werk hebben kunnen maken.

Noah Bouwman

Mijn naam is Noah. Ik ben 17 jaar en het jongste kind van mijn ouders; Albrecht en Carola. Vaak wordt gezegd dat het laatste kind het meeste verwend wordt. Dat kan best kloppen!

Carola Bouwman

En ik ben Carola, heb dit jaar inmiddels de 51 aangetikt en ben al 31 jaar samen met Albrecht waarvan we er 25 zijn getrouwd. Moeder van onze 3 grote kinderen Aäron, Thirza en Noah.

Thirza Bouwman

Ik ben Thirza, 21 jaar en het middelste kind tevens ook de enige dochter van mijn ouders. Na in Utrecht te hebben gewoond en een half jaar op Curacao ben ik weer terug bij mijn ouders gaan wonen. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn opleiding Kunst & Economie aan de HKU.