Boek bestellen

En dan wordt alles anders

Boek | 212 pagina’s | ISBN 9789090342153

             €19,95 | de verzendkosten neem ik voor mijn rekening.                      (binnen NL en via deze site)

Het boek bestellen?

Volg de volgende eenvoudige stappen en het boek komt snel naar je toe:

  • Stap 1: Stuur een mail naar NAHinhetgezin@gmail.com en vermeldt hierin je naam en het adres waar het boek naar verstuurd moet worden;
  • Stap 2: Je ontvangt een mail met een betalingsverzoek;
  • Stap 3: Maak vervolgens het bedrag over;
  • Stap 4: Wij zullen het boek gelijk na ontvangst aan je verzenden via een brievenbuspakket. Boek valt een paar dagen later op je deurmat;

En dan wordt alles anders...

Het geweldige Bevrijdingsfestival 2008 eindigt in een drama. Albrecht en zijn vrouw Carola fietsen met hun jonge gezin van het festival naar huis. Een dronken jongen rijdt Carola aan en zij wordt buiten bewustzijn met de traumahelikopter afgevoerd. Carola houdt hieraan hersenletsel (NAH) over. Albrecht probeert alle ballen hoog te houden maar valt uiteindelijk uit met burn-out en PTSS.

In dit boek beschrijft Albrecht wat zijn gezin is overkomen, maar ook over met wie ze vervolgens allemaal in aanraking komen. Langzaam maar zeker neemt zijn veerkracht af.

Met dit boek wil Albrecht erkenning, herkenning en richting aan personen (die leven met iemand) met NAH geven. Hopelijk dat dit een duwtje in de rug is bij de verwerking. En het boek geeft ook inzicht aan onder andere werkgevers, hulpverleners en medici over wat er speelt bij mensen met NAH en hun gezinnen.

Reviews

Door onze lezers geschreven

5/5

       5 sterren | 63 beoordelingen

Herkenbaar!

Rated 5 out of 5

Mijn vrouw en ik hebben jou boek gelezen. Onze dochter kreeg in December 2020 een herseninfarct, de aanleiding is anders als bij jullie, maar toch zijn de feiten die jij beschrijft hetzelfde, het is voor ons als ouders allemaal zeer herkenbaar en vinden dat je het goed hebt verwoord, jou boek is een aanrader voor elke familie die te maken krijgt met NAH, je hebt ons met jou boek een goede inkijk gegeven.

- Evert en Lida

Herkenbaar

Rated 5 out of 5

Veel was herkenbaar, vooral de eerste fase na het ongeluk. Het was heel fijn herkenning te kunnen vinden en gedachtes en praktische dingen die erbij komen. Ik vind het fijn het boek gelezen te hebben, vooral om te voelen en te herkennen wat zoiets doet met partners. Mij is ook wel duidelijker geworden dat ook is het NAH, elk geval heel anders is.

-Johanna

Een indrukwekkend boek!

Rated 5 out of 5

Een indrukwekkend boek! In 1 adem uitgelezen, met de nodige tranen. Ik kon het gewoon voor me zien. Ook heel herkenbaar omdat er bij mijn broer ook NAH in het gezin is.

Diane