Het boek

EN DAN WORDT ALLES ANDERS...

Het geweldige Bevrijdingsfestival 2008 eindigt in een drama. Albrecht en zijn vrouw Carola fietsen met hun jonge gezin van het festival naar huis. Een dronken jongen rijdt Carola aan en zij wordt buiten bewustzijn met de traumahelikopter afgevoerd. Carola houdt hieraan hersenletsel (NAH) over. Albrecht probeert alle ballen hoog te houden maar valt uiteindelijk uit met burn-out en PTSS.

In dit boek beschrijft Albrecht wat zijn gezin is overkomen, maar ook over met wie ze vervolgens allemaal in aanraking komen. Langzaam maar zeker neemt zijn veerkracht af.

Met dit boek wil Albrecht erkenning, herkenning en richting aan personen (die leven met iemand) met NAH geven. Hopelijk dat dit een duwtje in de rug is bij de verwerking. En het boek geeft ook inzicht aan onder andere werkgevers, hulpverleners en medici over wat er speelt bij mensen met NAH en hun gezinnen.

Boek | 212 pagina’s | ISBN 9789090342153

€19,95 | de verzendkosten neem ik voor mijn rekening (binnen NL en via deze site).

Het boek bestellen?

Vul het onderstaande formulier in om het boek te bestellen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een mail van ons met daarin een betalingsverzoek. Vervolgens maak je het bedrag over en zullen wij het boek direct na ontvangst aan je verzenden via een brievenbuspakket. Het boek valt een paar dagen later op je deurmat.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Reviews

Door onze lezers geschreven

5/5

       5 sterren | 63 beoordelingen

Onder de indruk

Rated 5 out of 5

Ik heb het boek gelezen en ben erg onder de indruk. Ik weet zeker dat dit een enorme steun zal zijn voor anderen met NAH en hun familieleden. Ik had nog nooit van NAH gehoord, laat staan de gevolgen hiervan.

- Ron

Complimenten

Rated 5 out of 5

Goed geschreven, erg confronterend en ook keihard. Kostte me de nodige tranen. Complimenten.

- Henk

Herkenning

Rated 5 out of 5

Zoveel dingen van herkenning en nu ik het heb uitgelezen met af en toe tranen in mijn ogen, begrijp ik het nog veel meer.

- Gijs

Indrukwekkend beschreven

Rated 5 out of 5

Vandaag het boek gelezen. Indrukwekkend beschreven. Heel goed dat er meer bekendheid komt over NAH.

- Corine

Verhelderend

Rated 5 out of 5

Ik heb jouw boek in 1 adem uitgelezen. Herkenbaar en ook verhelderend en regelmatig een brok in mijn keel.

- Inkie

Zeer herkenbaar

Rated 5 out of 5

Goed geschreven boek, duidelijk zonder omwegen en zeer herkenbaar! Omdat er voor mij veel herkenningspunten in staan kun je het als een film zien terwijl je leest.

- Rien