Het boek

EN DAN WORDT ALLES ANDERS...

Het geweldige Bevrijdingsfestival 2008 eindigt in een drama. Albrecht en zijn vrouw Carola fietsen met hun jonge gezin van het festival naar huis. Een dronken jongen rijdt Carola aan en zij wordt buiten bewustzijn met de traumahelikopter afgevoerd. Carola houdt hieraan hersenletsel (NAH) over. Albrecht probeert alle ballen hoog te houden maar valt uiteindelijk uit met burn-out en PTSS.

In dit boek beschrijft Albrecht wat zijn gezin is overkomen, maar ook over met wie ze vervolgens allemaal in aanraking komen. Langzaam maar zeker neemt zijn veerkracht af.

Met dit boek wil Albrecht erkenning, herkenning en richting aan personen (die leven met iemand) met NAH geven. Hopelijk dat dit een duwtje in de rug is bij de verwerking. En het boek geeft ook inzicht aan onder andere werkgevers, hulpverleners en medici over wat er speelt bij mensen met NAH en hun gezinnen.

Boek | 212 pagina’s | ISBN 9789090342153

€19,95 | de verzendkosten neem ik voor mijn rekening (binnen NL en via deze site).

Het boek bestellen?

Vul het onderstaande formulier in om het boek te bestellen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een mail van ons met daarin een betalingsverzoek. Vervolgens maak je het bedrag over en zullen wij het boek direct na ontvangst aan je verzenden via een brievenbuspakket. Het boek valt een paar dagen later op je deurmat.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Reviews

Door onze lezers geschreven

5/5

       5 sterren | 63 beoordelingen

Brok in mijn keel

Rated 5 out of 5

Het boek in twee dagen uitgelezen. Ik moet zeggen dat ik menigmaal een brok in mijn keel kreeg.

- Bert

confronterend

Rated 5 out of 5

Indrukwekkend en confronterend om te lezen. Ik zag veel overeenkomsten met mijn ongeluk en geklooi met instanties. Het bracht mij ook weer terug naar mijn tijd op IC/MC/verpleegafdeling en revalidatie etc.

- André

In één ruk uitgelezen

Rated 5 out of 5

Het boek ik een ruk uitgelezen. Je blijft erin lezen. Ik kijk nu met hele andere ogen naar NAH in het gezin. Complimenten met het boek!

- Clarinde

Wat een emotie!

Rated 5 out of 5

Ik heb als niet-lezer het boek in 1 ruk uitgelezen. Wat een emotie! Angst, wanhoop, liefde, frustratie, boosheid, machteloosheid.

- Herman

Aangrijpend verhaal

Rated 5 out of 5

Wat een aangrijpend verhaal en wat goed dat je dit op papier hebt gezet zodat anderen er wat aan hebben. Heb het met veel aandacht gelezen en het bevat veel wijze lessen.

- Bart-Jan

Geen titel

Rated 5 out of 5

Wat hebben Dan Brown en Albrecht Bouwman gemeen? De enige twee schrijvers die een dyslectische man zover gekregen hebben in korte tijd een boek uit te lezen. Ik hoop dat meer mensen zo geraakt zijn door je boek.

- Robert